Tarta Serowa Cantal

Tarta Serowa Cantal
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Jeśli 34 grosze za porcję mieści się w budżecie, tarta z serem Cantal może być świetna Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, pieprz, ser cantal bez grubej skórki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Panada z porów i zieleni mieszanej z serem Cantal, Tarta serowa z jajkiem, oraz Tarta z szynką i serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mieszanka mąki i soli w procesorze 5sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
2
Dodać masło i pokroić, używając włączania/wyłączania, aż powstanie bardzo gruba Mączka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Dodaj 3 łyżki wody z lodem. Mieszamy do momentu, aż utworzą się grudki, dodając więcej wody byteaspołuczki, jeśli ciasto jest suche. Zbierz doughinto piłkę; spłaszczyć na dysku. Owiń w plastik.Schłodzić co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
4
Rozwałkuj ciasto na lekko parzonympowierzchni do 12-do 13-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Przenieś do patelni o średnicy 9 cali z removablebottom.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
6
Odciąć wszystkie poza 1/2-calowym zwisem.Złóż zwis i naciśnij tak, aby boki ough wzrosły o 1/4 do 1/3 cala powyżej krawędzi patelni.Zamrozić skórkę 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Rozgrzej piekarnik do 191°. Line crust withfoil; napełnij suszoną fasolą lub ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Piec ciasto, aż strony są ustawione, o 25minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Usunąć folię i fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Piec crustuntil blady złoty, piercing z widelcem, jeśli crustbubbles, o 20 protokół. Zmniejsz oventemperature do 177°. Cool crust.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Roztopić masło w ciężkim średnim cieście na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
2
Dodaj szalotkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
3
Posypać solą i pieprzem. Sautéuntil miękkie i zaczynają kolor, o 4minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
4
Rozłóż szalotki w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
5
Whiskcream, jajka, pieprz, gałka muszkatołowa i sól inmedium bowl.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
7
Wlać krem do skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
8
Piec, aż do napełnienia jest ustawiony w centrum, 35 do 38 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Przenieść tartę do stojaka iCOOL 15 do 30 minut. Push up dno patelni, uwalniając tart.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Podawać tarta ciepłe lub w pokojemtemperatura.
1
Cantal jest pół-firmcheese o lekkim trawiastym smaku, gdy jest używany. English farmhouse cheddar lub sharpwhite cheddar są dobrymi substytutami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
2
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn