Tarta krabowo-Karczochowa serce jest pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 561 kalorii, 16G białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz karczoch serca, sok z cytryny, herbes de provence, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Karczoch jerozolimski i Karczoch sercowy Linguine, Karczochowy Dip Serca, oraz Sałatka Z Karczocha Serce.
Instrukcje
1
Piec piecrust w 9-calowej patelni quiche lub talerzu ciasta zgodnie ze wskazówkami opakowania do złotego koloru. (Ciasto ukłuć, aby zapobiec dmuchaniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
2
Połącz kraba i następne 5 składników w dużej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W małej miseczce ubijamy jajka, pół na pół i pozostałe składniki. Złożyć mieszaninę jaj w mieszaninę kraba. Łyżka do przygotowanej skorupy tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Piec w temperaturze 350 przez 35 do 40 minut, aż wierzch będzie lekko złoty i środek jest ustawiony. Ostudzić na patelni 10 minut; Podawać na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
5
Uwaga na wino: dobry Krab jest czysty i świeży i pasuje do prawie wszystkiego. Wyzwaniem jest karczoch, ponieważ jest to notoryczny problem z winem. Polecam pikantny nowozelandzki Sauvignon Blanc z Marlborough, ponieważ ziołowe Tony karczocha są akcentowane ziołowymi tonami Sauvignon Blanc. Szczególnie podoba mi się terrace Heights Estate 2003 ($18).-- Steven Geddes
Składniki, których będziesz potrzebować
Sauvignon Blanc
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Krab
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Laguna Winery Russian River Chardonnay z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.