Tarta Serca Krabowo-Karczochowa

Tarta Serca Krabowo-Karczochowa
Tarta krabowo-Karczochowa serce jest pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 561 kalorii, 16G białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz karczoch serca, sok z cytryny, herbes de provence, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Karczoch jerozolimski i Karczoch sercowy Linguine, Karczochowy Dip Serca, oraz Sałatka Z Karczocha Serce.

Instrukcje

1
Piec piecrust w 9-calowej patelni quiche lub talerzu ciasta zgodnie ze wskazówkami opakowania do złotego koloru. (Ciasto ukłuć, aby zapobiec dmuchaniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Połącz kraba i następne 5 składników w dużej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
W małej miseczce ubijamy jajka, pół na pół i pozostałe składniki. Złożyć mieszaninę jaj w mieszaninę kraba. Łyżka do przygotowanej skorupy tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Piec w temperaturze 350 przez 35 do 40 minut, aż wierzch będzie lekko złoty i środek jest ustawiony. Ostudzić na patelni 10 minut; Podawać na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Uwaga na wino: dobry Krab jest czysty i świeży i pasuje do prawie wszystkiego. Wyzwaniem jest karczoch, ponieważ jest to notoryczny problem z winem. Polecam pikantny nowozelandzki Sauvignon Blanc z Marlborough, ponieważ ziołowe Tony karczocha są akcentowane ziołowymi tonami Sauvignon Blanc. Szczególnie podoba mi się terrace Heights Estate 2003 ($18).-- Steven Geddes
Składniki, których będziesz potrzebować
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
KrabKrab
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn