Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj tarty ryżowej. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 605 kalorii, 8G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Mieszanka śmietany, cukru, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 18 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Tarta Ryżowa Milano, Szwajcarska Wielkanocna Tarta Ryżowa, oraz Tarta Wiśniowa Tarta Czekoladowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W mikserze wyposażonym w przystawkę do łopatek (lub za pomocą miksera ręcznego) wymieszać mąkę i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać masło i wymieszać, aż będzie szorstkie i piaszczyste. W małej misce ubić żółtka i śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać do mieszanki mąki i wymieszać z małą prędkością tylko do połączenia. Obróć się na powierzchnię roboczą i uformuj w kulkę. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala, należy to zrobić małymi partiami, ponieważ ciasto szybko staje się miękkie. Z dużym okrągłym kutrem wyciąć dyski i zachować je schłodzone podczas toczenia i pokroić resztę ciasta. Linia 3-cala średnicy przez 1 1/4-cala wysokie metalowe obroże z dyskami i chill.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Upiec skorupy tart na ślepo, wykładając je folią (zgadza się!) i wypełnić surowym ryżem, a następnie zebrać plastikową folię, aby zawierała ryż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta Muszelki
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Piec w temperaturze 375 stopni F przez 20 minut, a następnie usunąć opakowania ryżu i piec 2 Więcej minut, aby je chrupać. Tymczasem zrób wypełnienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Niech Skórki ostygną lekko.
9
Aby nadzienie, w rondlu, podgrzać pół na pół, śmietanę, sól i fasolę waniliową na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aby upewnić się, że mieszanina nie pali się lub nie przykleja się do dna patelni. Gdy mieszanka śmietany osiągnie szybkie gotowanie na wolnym ogniu (nie pozwól mu się zagotować), wyłącz ogień. Odstawić do zaparzenia 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, Obrane
10
W dużej misce wymieszać jajka i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
11
Ubijając stale, stopniowo dodawać gorącą mieszaninę śmietany. Przelej do dużej miski, aby wygładzić mieszaninę i usunąć fasolę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Dodać ryż i rodzynki i dobrze wymieszać. Łyżka nadziewana do zapiekanych tart. Zresetuj temperaturę piekarnika do 325 stopni F i piecz tartę przez 20 do 25 minut, aż krem zostanie ustawiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta Muszelki
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Ostudzić, a następnie posypać cukrem cukierniczym.