Tarta rabarbarowa z brązowym masłem Streusel
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj tarty Rabarbarowej z brązowym masłem Streusel. Ten przepis służy 10. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 369 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Jest idealny do Dzień Matki. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę cytrynową, zmielony cynamon, gruby rabarbar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Tarta rabarbarowa z brązowym masłem Streusel, Rabarbarowa Tarta Streusel Z Brązowym Cukrem-Lody Śmietankowe, oraz Muffinki z brązowym cukrem rabarbarowym z odrobiną Streuselu na wierzchu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj mąkę, cukier i sól w procesorze 5 sekund. Używając włączania / wyłączania, pokrój na maśle, aż powstanie gruba Mączka.
Dodać żółtko i 3 łyżki śmietany. Mieszamy do uzyskania wilgotnych grudek, dodając więcej śmietany, jeśli ciasto jest suche. Zbierz ciasto w piłkę. Naciśnij wystarczająco dużo ciasta do 10-calowy-Średnica tart patelni z wyjmowanym dnem, aby 1/4-calowy grubości skorupy. Przekłuj skórkę widelcem. Schłodzić co najmniej 2 godziny.
Masło gotować w dużej patelni na średnim ogniu, aż złoty, często mieszając, o 5 protokół.
Wymieszać z migdałami, cukrem i cynamonem.
Dodaj mąkę i mieszaj, aż utworzą się wilgotne grudki. Całkowicie fajne. (Crust i streusel mogą być wykonane 1 dzień wcześniej. Przykryć osobno i schłodzić.)
Rozgrzej piekarnik do 191°. Wrzuć wszystkie składniki do miski, aby wymieszać.
Odstawić, aż wypełnienie wygląda na wilgotne, od czasu do czasu mieszając, około 15 minut.
Piec zimną skórkę do złotego koloru, naciskając z tyłu widelca, jeśli skorupa pęcherzyki, o 20 protokół.
Wyjąć z piekarnika. Obniżyć temperaturę pieca do 177°.
Łyżka do napełniania ciepłą skórką. Crumble streusel over.
Piec do napełniania jest bulgotanie i streusel jest chrupiące i brązowy, o 1 godzinę. Chłodna tarta na półce 30 minut.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.