Tarta rabarbarowa z brązowym masłem Streusel

Tarta rabarbarowa z brązowym masłem Streusel
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj tarty Rabarbarowej z brązowym masłem Streusel. Ten przepis służy 10. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 369 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Jest idealny do Dzień Matki. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę cytrynową, zmielony cynamon, gruby rabarbar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Tarta rabarbarowa z brązowym masłem Streusel, Rabarbarowa Tarta Streusel Z Brązowym Cukrem-Lody Śmietankowe, oraz Muffinki z brązowym cukrem rabarbarowym z odrobiną Streuselu na wierzchu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj mąkę, cukier i sól w procesorze 5 sekund. Używając włączania / wyłączania, pokrój na maśle, aż powstanie gruba Mączka.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Dodać żółtko i 3 łyżki śmietany. Mieszamy do uzyskania wilgotnych grudek, dodając więcej śmietany, jeśli ciasto jest suche. Zbierz ciasto w piłkę. Naciśnij wystarczająco dużo ciasta do 10-calowy-Średnica tart patelni z wyjmowanym dnem, aby 1/4-calowy grubości skorupy. Przekłuj skórkę widelcem. Schłodzić co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1
Masło gotować w dużej patelni na średnim ogniu, aż złoty, często mieszając, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Zdjąć z ognia.
3
Wymieszać z migdałami, cukrem i cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
4
Dodaj mąkę i mieszaj, aż utworzą się wilgotne grudki. Całkowicie fajne. (Crust i streusel mogą być wykonane 1 dzień wcześniej. Przykryć osobno i schłodzić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Wrzuć wszystkie składniki do miski, aby wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Odstawić, aż wypełnienie wygląda na wilgotne, od czasu do czasu mieszając, około 15 minut.
3
Piec zimną skórkę do złotego koloru, naciskając z tyłu widelca, jeśli skorupa pęcherzyki, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wyjąć z piekarnika. Obniżyć temperaturę pieca do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Łyżka do napełniania ciepłą skórką. Crumble streusel over.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Piec do napełniania jest bulgotanie i streusel jest chrupiące i brązowy, o 1 godzinę. Chłodna tarta na półce 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn