Tarta Miodowo-Orzechowa

Tarta Miodowo-Orzechowa
Tarta miodowo-orzechowa może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 825 kalorii, 8G białka, oraz 58 g tłuszczu. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka soli, kawałków, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Tarta Miodowo-Orzechowa, Tarta MIODOWA, daktylowa i orzechowa, oraz Ciasto miodowo-orzechowe z miodowo-orzechowym karmelem.

Instrukcje

1
W średniej wielkości ciężkim rondlu zagotować 1 szklankę cukru i 1/4 szklanki wody, mieszając, aż cukier się rozpuści. Przykryć i gotować na średnim ogniu, bez mieszania, 8 minut lub aż złoty, wirowanie patelni od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2
Wyjąć z ognia i stopniowo mieszać w śmietanie ubijającej (mieszanina będzie bąbelki z dodatkiem śmietany).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
3
Dodaj masło, miód i sól, mieszając, aż będzie gładka. Wymieszać w pekan, i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Foremki Na MuffinyForemki Na Muffiny
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
4
Zdjąć z ognia i całkowicie schłodzić.
5
Rozłóż 1 piecrust na lekko posypanej mąką powierzchni i zwiń w 11-calowe koło. Pasuje do 9-calowej zdejmowanej dolnej patelni. Przyciąć krawędzie. Zamrozić skorupę 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
6
Rozprowadzić mieszaninę orzechów pekan na skorupę. Rozłóż pozostałe kawałki i zwiń w 10-calowy okrąg.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Umieścić nad mieszaniną, naciskając na dno skorupy do uszczelnienia; przyciąć krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
8
Posypać 1 łyżeczką cukru. Zamrozić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
9
Piec w temperaturze 400 przez 30 minut. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
10
Umieść czekoladę w małej, wytrzymałej plastikowej torbie na suwak; uszczelnij. Zanurz w gorącej wodzie, aż czekolada się rozpuści. Wyciąć maleńką dziurkę w 1 rogu torby i skropić czekoladę na tarcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
11
Posypać pozostałą 1 łyżeczką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn