Tarta Miodowo-Orzechowa

Tarta Miodowo-Orzechowa
Tarta miodowo-orzechowa może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 825 kalorii, 8G białka, oraz 58 g tłuszczu. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka soli, kawałków, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Tarta Miodowo-Orzechowa, Tarta MIODOWA, daktylowa i orzechowa, oraz Ciasto miodowo-orzechowe z miodowo-orzechowym karmelem.

Instrukcje

1
W średniej wielkości ciężkim rondlu zagotować 1 szklankę cukru i 1/4 szklanki wody, mieszając, aż cukier się rozpuści. Przykryć i gotować na średnim ogniu, bez mieszania, 8 minut lub aż złoty, wirowanie patelni od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyjąć z ognia i stopniowo mieszać w śmietanie ubijającej (mieszanina będzie bąbelki z dodatkiem śmietany).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
3
Dodaj masło, miód i sól, mieszając, aż będzie gładka. Wymieszać w pekan, i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Zdjąć z ognia i całkowicie schłodzić.
5
Rozłóż 1 piecrust na lekko posypanej mąką powierzchni i zwiń w 11-calowe koło. Pasuje do 9-calowej zdejmowanej dolnej patelni. Przyciąć krawędzie. Zamrozić skorupę 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
6
Rozprowadzić mieszaninę orzechów pekan na skorupę. Rozłóż pozostałe kawałki i zwiń w 10-calowy okrąg.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Umieścić nad mieszaniną, naciskając na dno skorupy do uszczelnienia; przyciąć krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
8
Posypać 1 łyżeczką cukru. Zamrozić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
9
Piec w temperaturze 400 przez 30 minut. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
10
Umieść czekoladę w małej, wytrzymałej plastikowej torbie na suwak; uszczelnij. Zanurz w gorącej wodzie, aż czekolada się rozpuści. Wyciąć maleńką dziurkę w 1 rogu torby i skropić czekoladę na tarcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzanego I Przecedzonego1/4 Szklanki KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzanego I Przecedzonego
11
Posypać pozostałą 1 łyżeczką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn