Tarta miodowo-orzechowa może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 825 kalorii, 8G białka, oraz 58 g tłuszczu. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka soli, kawałków, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Tarta Miodowo-Orzechowa, Tarta MIODOWA, daktylowa i orzechowa, oraz Ciasto miodowo-orzechowe z miodowo-orzechowym karmelem.
Instrukcje
1
W średniej wielkości ciężkim rondlu zagotować 1 szklankę cukru i 1/4 szklanki wody, mieszając, aż cukier się rozpuści. Przykryć i gotować na średnim ogniu, bez mieszania, 8 minut lub aż złoty, wirowanie patelni od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyjąć z ognia i stopniowo mieszać w śmietanie ubijającej (mieszanina będzie bąbelki z dodatkiem śmietany).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
3
Dodaj masło, miód i sól, mieszając, aż będzie gładka. Wymieszać w pekan, i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Czy Lukier Kokosowo-orzechowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Zdjąć z ognia i całkowicie schłodzić.
5
Rozłóż 1 piecrust na lekko posypanej mąką powierzchni i zwiń w 11-calowe koło. Pasuje do 9-calowej zdejmowanej dolnej patelni. Przyciąć krawędzie. Zamrozić skorupę 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
6
Rozprowadzić mieszaninę orzechów pekan na skorupę. Rozłóż pozostałe kawałki i zwiń w 10-calowy okrąg.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Czy Lukier Kokosowo-orzechowy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Umieścić nad mieszaniną, naciskając na dno skorupy do uszczelnienia; przyciąć krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
8
Posypać 1 łyżeczką cukru. Zamrozić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
9
Piec w temperaturze 400 przez 30 minut. Schłodzić na stojaku z drutu.
Umieść czekoladę w małej, wytrzymałej plastikowej torbie na suwak; uszczelnij. Zanurz w gorącej wodzie, aż czekolada się rozpuści. Wyciąć maleńką dziurkę w 1 rogu torby i skropić czekoladę na tarcie.