Tarta migdałowa, Morelowa i Wiśniowa

Tarta migdałowa, Morelowa i Wiśniowa
Migdałowy, morelowy i wiśniowy tarta może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mąki uniwersalnej, pasta migdałowa, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Migdałowo-Morelowa, Tarta Morelowo-Migdałowa, oraz Tarta Morelowo-Migdałowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmiksuj 3 pierwsze składniki w procesorze, aż migdały zostaną drobno zmielone. Za pomocą miksera elektrycznego, ubij masło i cukier puder w średniej misce, aż do wymieszania. Beat in egg.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MigdałyMigdały
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać mieszankę mąki; ubijać do wymieszania. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć do kwadratu. Owinąć w plastik; przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Rozwałkuj ciasto na powierzchni mąki do 10-calowego kwadratu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
4
Przenieś do 9-calowej kwadratowej patelni z wyjmowanym dnem; naciśnij skorupę na dnie i w górę boków patelni. Przyciąć nadmiar ciasta. Skórkę przebić widelcem; schłodzić co najmniej 2 godziny. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć; przechowywać schłodzone.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
PatelniaPatelnia
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. za pomocą miksera elektrycznego, ubić pastę migdałową i 4 łyżki cukru w średniej misce, aż do formy drobnego posiłku, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać masło; ubijać aż będzie prawie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Dodać jajko; ubić na gładką masę. Ubić w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
4
Rozłóż nadzienie równomiernie w unbaked crust. Ułóż ćwiartki moreli po bokach zaokrąglonymi bokami do góry w rzędach na szczycie nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Połówki wiśni umieść między morelami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
CzereśnieCzereśnie
6
Pozostałe 2 łyżki cukru posypać owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
CukierCukier
7
Piec tarta 30 minut. Obniżyć temperaturę pieca do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Piec, aż skorupa będzie złoty i nadzienie jest dmuchany i złoty, o 30 minut dłużej. Ostudzić tartę na patelni na stelażu co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Podawać tarty ciepłe lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn