Tarta Jabłkowa Do Góry Nogami

Tarta Jabłkowa Do Góry Nogami
Ten przepis służy 40. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz gotową do użycia skórkę z ciasta, skrobię kukurydzianą, złote aromatyczne jabłka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Tarta Jabłkowa Tatin {Do Góry Nogami Karmelizowana Tarta Jabłkowa}, Do Góry Nogami Karmelizowana Tarta Jabłkowa, oraz Tarte Tatin (do góry nogami tarta jabłkowa) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Roztopić masło w 10-calowej żaroodpornej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodać suchą mieszankę żelatyny, skrobię kukurydzianą i cynamon; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia żelatyny. Ułóż pojedynczą warstwę jabłek, pokrój boki w dół, na patelni. Wierzch z pozostałymi jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku TruskawkowymO Smaku Truskawkowym
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Gotować na średnim i małym ogniu 8 min.; top z ciasta crust.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
6
Wytnij kilka szczelin w skorupie ostrym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
7
Wstawić do piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Piec 20 min. lub do momentu, gdy skórka będzie złotobrązowa, a jabłka będą miękkie. Fajne 3 min. Używając rękawic kuchennych, umieść dużą płytę do serwowania na patelni. Ostrożnie obrócić patelnię na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Usuń patelnię. Tarta pokroić na plasterki, póki jeszcze ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Podawać z chłodnym batem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn