Tarta Gruszkowa Gingersnap
Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,08 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz plus 1/4 szklanki cukru, serek śmietankowy, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Sernik Gruszkowo-Gingersnap, Gingersnap-Pear Pumpkin Pie, oraz Gingersnap Gruszka Drobiazgi podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połączyć okruchy ciastek i masło. Naciśnij na dole i 1/2 cala. po bokach dziewiątki. patelnia springform pokryta sprayem kuchennym.
Piec w temperaturze 350° przez 5-8 minut lub do momentu ustawienia. Fajne na drucianym stelażu.
Tymczasem w dużej misce ubijaj sery śmietankowe, aż będą gładkie. Ubić w 1/3 szklanki cukru, mąki i wanilii.
Dodaj jajka; bić na niskiej prędkości tylko do połączenia.
W małym połączeniu gruszki, cynamon i pozostały cukier; ułożyć plastry gruszki na mieszaninie sera śmietankowego.
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 30-40 minut lub do momentu, gdy będzie prawie ustawiony. Natychmiast uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby się poluzować; ostudzić na stojaku drucianym przez 1 godzinę. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Usuń boki patelni. Schłodzić resztki.