Tarta figowo-malinowa z miodem kasztanowym

Tarta figowo-malinowa z miodem kasztanowym
Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje $1.14 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz miód kasztanowy, maliny, liście laurowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Tarta Z Malinowym Frangipanem, Miodem I Lodami Malinowymi, Tarta ze świeżymi figami i malinami z miodem, oraz Tarta Malinowo-Kremowa Z Miodem Lawendowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób tarta
2
W maszynce połączyć mąkę z cukrem, solą i skórką z cytryny i pulse, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Dodać masło i śmietanę i pulsować, aż mieszanina przypomina mały groszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
4
Posyp lodowatą wodą mieszaninę i pulsuj, aż zacznie się łączyć. Zeskrobać ciasto na powierzchnię roboczą i kilka razy delikatnie zagnieść. Wkleić ciasto na płaski dysk, przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż dokładnie schłodzone, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
5
Zrób tarta
6
Na lekko posypanej mąką powierzchni, rozwałkować ciasto na 14-calowy okrągły o grubości około 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Przenieś okrągłą patelnię na 12-calową patelnię z wyjmowanym dnem, delikatnie naciskając ją na dole i na bok bez rozciągania. Odciąć nadmiar ciasta i łatać wszelkie pęknięcia z resztek. Przechowywać w lodówce do firmy, o 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
8
Zrób tarta
9
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Wyłóż osłonkę tarty folią i napełnij ciężarami ciasta lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
11
Piec około 40 minut, aż do momentu, w którym skorupa tarty jest ustawiona. Ostrożnie wyjąć folię i ciężary i piec skorupę do złotego koloru na całym, o 25 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
12
Przenieść do stojaka i ostudzić.
13
Zrób tarta
14
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
15
Ułóż figi stojąc w koncentrycznych kręgach w skorupce tarty; kropka z malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
16
Posypać cukrem i skropić miodem. Włóż liście laurowe. Rozsypać rozmaryn na wierzchu i piec przez 30 minut, aż owoce zaczną uwalniać swoje soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
17
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej, pokroić w kliny i posypać słodkimi lodami z czerwonego wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn