tarta dyniowa z piernikową skórką

tarta dyniowa z piernikową skórką
Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 608 kalorii. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Mieszanka brązowego cukru, masła, mielonych goździków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tarta z dyni czekoladowej z skórką Gingersnap, Tarta z nektaryną i Mascarpone w skórce Gingersnap, oraz Tarta z ciemnej czekolady z skórką Gingersnap dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn