Tarta Czekoladowo-Wiśniowa

Tarta Czekoladowo-Wiśniowa
Tarta czekoladowo-Wiśniowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.23 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, skrobię kukurydzianą, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miodowo-tarta Wiśniowa Glazurowana łosoś z rustykalną tartą wiśniową salsą, Tarta Wiśniowa Tarta Czekoladowa, oraz Tarta Czekoladowo-Wiśniowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. wymieszaj 3 łyżki. roztopione niesolone masło do 1 1/3 szklanki czekolady okruchy cookie; naciśnij na 9-calowy patelni tart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NiesoloneMasło Niesolone
1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Ubić 1/4 szklanki skrobi kukurydzianej, 1/2 szklanki cukru i 2 duże jajka, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Podgrzać 2 szklanki mleka i szczyptę soli, aż się ugotuje, ubijając. Kadzi 1/3 mleka do mieszaniny jaj, ubijając, a następnie wlać z powrotem do patelni. Niższe ciepło; gotować, ubijając, aż zgęstnieje. Przecedzić i ubić w 3 oz. posiekaną słodko-gorzką czekoladę, mieszając do rozpuszczenia. Ostudzić 5 minut; trzepaczka w 2 łyżki. niesolone masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady
Masło NiesoloneMasło Niesolone
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
ChochlaChochla
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Wlać do skorupy; schłodzić co najmniej 2 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Na patelni gotować 1/3 szklanki cukru i 1/2 szklanki wody, od czasu do czasu obracając patelnię, aż mieszanina zmieni kolor na bursztynowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj 1 lb. połówki, pestki wiśni; gotować, mieszając, przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
8
Usuń wiśnie z płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
9
Wymieszać 2 łyżeczki. skrobia kukurydziana z 1 łyżką. wodę i dodać do płynu wiśniowego; gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
10
Przenieść wiśnie i płyn do miski i schłodzić. Łyżka zimnego kompot na tarcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
KompotKompot
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn