Tarta czekoladowo-Malinowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj tarty czekoladowej i Malinowej. Ten przepis służy 40. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać maliny, masło, waniliowy krem wypełnione czekoladowe ciasteczka kanapkowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tarta Malinowo-Czekoladowa, Tarta Malinowo-Czekoladowa, oraz Tarta Czekoladowo-Malinowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 10-calowy patelnia z wyjmowanym dnem z sprayem do gotowania.
Połącz okruchy ciastek i masło; naciśnij na dolnej i górnej stronie przygotowanej patelni. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Melt 2 oz. półsłodka czekolada zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Ubić pudding wymieszać i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min. (Budyń będzie gęsty.) Wymieszać z roztopioną czekoladą, następnie 1 szklankę ostudzić ubijać do wymieszania.
Wlać do skorupy. Przechowywać w lodówce 1-1 / 2 godziny.
Mikrofalówka pozostała półsłodka czekolada i chłodny bicz w misce do mikrofalówki na wysokości 2 min., mieszając po 2 min. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści i dobrze wymieszaj. Fajne 10 min.
Dżem mikrofalowy w oddzielnej misce do mikrofali na wysokości 15 sek.; rozłożyć na warstwę budyniu w skorupie. Przykryć chłodną mieszanką. Przechowywać w lodówce 30 min.
Uruchom nóż wokół tart poluzować od krawędzi patelni; zdjąć obręcz. Rozpuścić białą czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; skropić na tarcie.