Tarta czekoladowo-Malinowa

Tarta czekoladowo-Malinowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj tarty czekoladowej i Malinowej. Ten przepis służy 40. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać maliny, masło, waniliowy krem wypełnione czekoladowe ciasteczka kanapkowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tarta Malinowo-Czekoladowa, Tarta Malinowo-Czekoladowa, oraz Tarta Czekoladowo-Malinowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray 10-calowy patelnia z wyjmowanym dnem z sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2
Połącz okruchy ciastek i masło; naciśnij na dolnej i górnej stronie przygotowanej patelni. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pokruszonych Ciasteczek Oreo1/2 Szklanki Pokruszonych Ciasteczek Oreo
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Melt 2 oz. półsłodka czekolada zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Ubić pudding wymieszać i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min. (Budyń będzie gęsty.) Wymieszać z roztopioną czekoladą, następnie 1 szklankę ostudzić ubijać do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Ciasteczka Imbirowe (około 5 Ciasteczek)Ciasteczka Imbirowe (około 5 Ciasteczek)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Wlać do skorupy. Przechowywać w lodówce 1-1 / 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
Mikrofalówka pozostała półsłodka czekolada i chłodny bicz w misce do mikrofalówki na wysokości 2 min., mieszając po 2 min. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści i dobrze wymieszaj. Fajne 10 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Dżem mikrofalowy w oddzielnej misce do mikrofali na wysokości 15 sek.; rozłożyć na warstwę budyniu w skorupie. Przykryć chłodną mieszanką. Przechowywać w lodówce 30 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Uruchom nóż wokół tart poluzować od krawędzi patelni; zdjąć obręcz. Rozpuścić białą czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; skropić na tarcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Udekoruj jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn