Tarta Czekoladowa Jedwabna Malina
Jedna porcja zawiera 510 kalorii, 5G białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Jeśli masz wanilię, śmietanę do ubijania, maliny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Francuska Jedwabna Tarta, Chocolate French Silk Pie (Naśladowca francuskiego jedwabiu Bakers Square), oraz Malinowe Ciasteczka Jedwabne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. w średniej misce, wymieszać okruchy cookie i masło. W 9-lub 10-calowej patelni sprężynowej naciśnij mieszankę na dole i 1 cal w górę.
Piec 7 do 9 minut lub do zestawu. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W międzyczasie, w rondlu 1-ćwiartkowym, rozgrzać chipsy czekoladowe i 1/2 szklanki śmietany ubijającej na małym ogniu, często mieszając, aż czekolada się rozpuści. Wymieszać wanilią. Schłodzić do temperatury pokojowej, około 15 minut.
W dużej misce z mikserem elektrycznym, ubić serek na średniej prędkości, aż będzie gładki. Ubić w mieszaninie czekoladowej do kremowej. Odstawić.
W innej dużej misce z mikserem elektrycznym, pokonać Pozostałe 1 1/2 szklanki ubijania śmietany na dużej prędkości, aż sztywne szczyty tworzą. Złóż połowę bitej śmietany w mieszaninę twarogu do wymieszania. Złóż pozostałą bitą śmietanę. Łyżkę do schłodzonej upieczonej Skórki. Przechowywać w lodówce, aż zestaw, o 4 godziny.
Aby służyć, ułóż maliny wokół krawędzi tarty. W małej misce do mikrofali, dżem mikrofalowy na wysokości 1 do 2 minut, mieszając co 30 sekund, aż się stopi; lekko umyć maliny.
Tarta pokroić w kliny. Przechowywać w lodówce.