Tarta cebulowa Vidalia z boczkiem, lokalnym miodem i świeżym tymiankiem
Vidaliańska tarta cebulowa z boczkiem, lokalnym miodem i świeżym tymiankiem wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 359 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 92 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 55 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli i pieprzu, lokalnego miodu, cebuli vidalian i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Vidaliańska tarta cebulowa z boczkiem, lokalnym miodem i świeżym tymiankiem, Bezglutenowa Tarta Z Figami I Malinami Mascarpone Z Lokalnym Miodem, oraz Vidalian Dip Cebulowy Z Boczkiem Kruszy.
Instrukcje
1
Aby przygotować ciasto, mieszaj mąkę, masło i sól w misce robota kuchennego wyposażonego w plastikowe ostrze, aż masło będzie wielkości małego groszku-około dziesięciu impulsów. Stopniowo mżawka w lodowatej wodzie podczas pulsowania. Potrzebna ilość zależy od wilgotności mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj tylko tyle wody, aby ciasto uformowało luźną kulkę. Ciasto obrócić na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i szybko uformować ciasto na krążek o grubości 1 cala. Owinąć folią i przechowywać w lodówce przez 30 minut (lub do trzech dni) na odpoczynek. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni około 20 minut przed planujesz upiec tartę.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Żółty Cukier I Różne Posypki
3
W międzyczasie przygotuj nadzienie.
4
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj boczek w jednej warstwie i gotuj, obracając w razie potrzeby, aż boczek będzie chrupiący i tłuszcz zostanie wytopiony.
Usuń boczek, aby osuszyć na papierowych ręcznikach do ostygnięcia, siekając grubo, gdy ostygnie na tyle, aby obsłużyć. Rezerwa 2 łyżki tłuszczu boczku (odrzucając resztę lub używając do innego celu)na patelni i zmniejszyć ogień do średniej.
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Dodaj wino i zwiększ ciepło do średnio-wysokiego. Gotować, aż wino gotuje się do glazury, o 3 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskich i dodać miód i zarezerwowane posiekany boczek. Wymieszać i gotować 5 minut więcej.
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Usuń mieszaninę cebuli z ognia i łyżką do płytkiej patelni; przechowywać w lodówce do ostygnięcia. Po ostygnięciu odcedzić nadmiar soków z patelni i wymieszać z jajkiem i śmietaną. Dostosuj przyprawy w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Aby złożyć, zwinąć zarezerwowane ciasto do grubości 1/4 cala. Wyłożyć patelnię z ciastem i uformować równe krawędzie. Przechowywać w lodówce kolejne 10 minut, następnie wyłożyć ciasto z pergaminem i wypełnić ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Piec 20 do 25 minut, lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
12
Wyjąć papier i wagi i piec kolejne 15 do 20 minut, aby brązowy dno. Pozostawić do ostygnięcia lekko przed napełnieniem. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni. Wypełnić ciasto z mieszaniny cebuli i piec, aż złoty kolor i nadzienie jest ustawiony, o 35 protokół.