Tarta Brokułowo - Słodka Cebulowo-Serowa
Jedna porcja zawiera 752 kalorie, 18g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz boczek, czosnek, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Tarta z pieczonych słodkich ziemniaków i cebuli, Słodkie Ziemniaki, Czerwona Cebula I Tarta Fontina, oraz Do góry nogami tarta ze słodkimi ziemniakami i cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu, aż ostry; odcedzić na ręcznikach papierowych. Rezerwa 2 Łyżki. tłuszcz na patelni; wyrzucić pozostały tłuszcz. Pokruszony bekon. Podsmaż cebulę na patelni na średnim ogniu przez 5 minut.
Dodać czosnek; smażyć, aż cebula będzie miękka, o 5 protokół więcej.
Rozgrzej piekarnik do 191°. wyłóż blachę do pieczenia folią. Delikatnie wymieszać okruchy krakersów, masło i 1/2 szklanki gorącej wody. Mgiełka 9-calowy tart patelni z gotowania sprayu; miejsce na blasze do pieczenia. Naciśnij mieszankę okruchów na patelnię.
Połącz sery; rozłóż 1/2 szklanki na boczku.
Na wierzchu rozprowadzić mieszankę cebuli i brokułów.
Posypać pozostałym serem.
Ubić mleko, musztardę, mąkę i tymianek; wlać na wierzch.
Piec, aż tarta będzie złota, 30 do 35 minut.
Odstawić na 10 do 15 minut przed podaniem.