Tarta Bananowa Split

Tarta Bananowa Split
Tarta bananowa Split wymaga ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka bananów, Skórki ciasto, oryginalny jogurt wanilia, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Tarta Bananowa Split, Zdrowy Bananowy Chleb Bananowy, oraz Ciasto Bananowe Split.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 191°. rozwiń 1 ciasto skorupa na środku niepreparowane duży arkusz cookie. Rozwiń drugą skorupę ciasta i umieść na pierwszej skorupie, dopasowując krawędzie i dociskając do uszczelnienia. Z wałkiem do ciasta, rolka na 14-calowy Okrągły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Fold 1/2 cala krawędzi skorupy pod, tworząc granicę; naciśnij, aby uszczelnić szew (w razie potrzeby, krawędź fletu). Ukłuj skorupę obficie widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
Piec 20 do 25 minut lub do złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Rozprowadzić 1/4 szklanki roztopionej czekolady równomiernie na ostudzonej upieczonej skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Rozłóż jogurt na czekoladzie. Ułóż plastry banana na jogurcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
6
Ciasto rozprowadzić równomiernie na wierzchu. Ułóż truskawki na nadzieniu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Mżawka pozostałą roztopioną czekoladę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
8
Pokroić w kliny i podawać. Przykryć i przechowywać w lodówce pozostały tarta.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn