Talerz Antipasto

Talerz Antipasto
Talerz Antipasto może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 80 g tłuszczu, oraz w sumie 857 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $4.15 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz dojrzały ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, dojrzewający ser monterey jack i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest dobre. Spróbuj Talerz Antipasto, Talerz Antipasto, oraz Talerz Antipasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać żeliwną patelnię grillową na dużym ogniu, aż do palenia, około 8 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
2
Dodaj warzywa do dużej miski, skropić oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Grilluj warzywa na gorącej patelni grillowej przez 2 do 3 minut na stronę, bez poruszania się, aby uzyskać ładne ślady grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wyjąć na duży talerz i skropić dojrzałym octem balsamicznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Balsamiczny PostarzanyOcet Balsamiczny Postarzany
1
Podgrzać żeliwną patelnię grillową na dużym ogniu, aż do palenia, około 8 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
2
Skrop plastry chleba oliwą z oliwek i ułóż na gorącej patelni grillowej przez 2 do 3 minut na stronę, nie ruszając się, aby uzyskać ładne ślady grilla i równomiernie tostować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ChlebChleb
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Do smarowania ricotta: zacznij od opiekania orzechów pinii na suchej patelni na średnim ogniu. Wrzucić na małym ogniu, aż złoty kolor, o 5 protokół. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i dodać miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
Ser RicottaSer Ricotta
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dobrze wymieszać, aby orzechy były równomiernie pokryte, a miód topi się. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie dodać do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać ricottę, oliwę z oliwek, miętę oraz sól i pieprz, do smaku. Przechowywać w lodówce, aż ricotta ujędrni trochę przed podaniem z grillowanym zakwasem i elementami antipasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Ser RicottaSer Ricotta
MiętaMięta
6
Na talerzu: ułóż grillowane warzywa, grillowany zakwas, ricottę, oliwki, prosciutto i ser na dużym talerzu i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
WarzywaWarzywa
Ser RicottaSer Ricotta
SerSer
OliwkiOliwki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia19
Magazyn