Tajska Sałatka z ogórkiem i rzodkiewką
Przepis tajski Sałatka z ogórka i rzodkiewki jest gotowy w około 10 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Na 65 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, ogórek, olej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałatka Z Ogórka Rzodkiewkowego, Sałatka z ogórkiem i rzodkiewką, oraz Sałatka z rzodkiewki i ogórka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dnie średniej miski połącz ocet, cukier, olej.
Dodaj daikon, ogórek, papryka, płatki pieprzu. Rzucaj i łącz. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Gdy będzie gotowa do podania, rozetrzyj Bazyl na kawałki i dodaj do sałatki. Wrzucić sałatkę do włączenia bazylii i służyć.