Tajska Glazurowana wieprzowina i smażenie (Low Carb)
Przepis Thai Glazed wieprzowina i Stir-Fry (Low Carb) jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 810 kalorii, 47g białka, oraz 49g tłuszczu. Na $3.85 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz paprykę, paprykę, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Low-Fodmap Veggie Stir Fry with wasabi-Ginger Sauce, Thai Shrimp Stir Fry z cukinią, oraz Jamaican Jerk Pork Roast-Low Carb & Whole 30.