Tajska Glazurowana wieprzowina i smażenie (Low Carb)

Tajska Glazurowana wieprzowina i smażenie (Low Carb)
Przepis Thai Glazed wieprzowina i Stir-Fry (Low Carb) jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 810 kalorii, 47g białka, oraz 49g tłuszczu. Na $3.85 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz paprykę, paprykę, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Low-Fodmap Veggie Stir Fry with wasabi-Ginger Sauce, Thai Shrimp Stir Fry z cukinią, oraz Jamaican Jerk Pork Roast-Low Carb & Whole 30.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Tajski bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 34 dolarów za butelkę.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Dekadencki złoty z zielonymi odcieniami, ten Chardonnay wykazuje aromaty opiekanej brioche z pikantną marmoladą. Na podniebieniu wyłania się szkielet limonki i trawy cytrynowej z kwiatowymi nutami wiciokrzewu i frangipani. Ciepła, bogata wanilia i kremowy migdałowy niuans utrzymują się na finiszu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia68
Magazyn