Tajny składnik (miód): kremowa musztarda MIODOWA do owoców morza
Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.19 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 436 kalorii, 35g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka musztardy zbożowej, mżawka oliwy z oliwek, filety z łososia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Tajny Składnik (Miód): Miód-Tymianek Pieczony Schab, Miodowe kieszenie z kurczaka z kremowym miodowym dipem musztardowym, oraz Kurczak Musztardowy Miodowy 5-Składnikowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać creme fraiche, miód i musztardy. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
SOS podawać z gotowanymi krewetkami zamiast sosu koktajlowego lub z pazurami kraba, gotowanym homarem, smażonymi ostrygami lub małżami. Inną alternatywą jest grillowana na gorąco, smażona lub pieczona ryba. W przypadku łososia z pietruszką Rozgrzej piekarnik do 475° F. natkę pietruszki wymieszaj z mżawką oliwy z oliwek. Łososia doprawić solą i pieprzem. Wierzch łososia posmarować natką pietruszki, a następnie nałożyć warstwę folii na łososia i zważyć ciężkim garnkiem przez 10 minut.
Skropić blachę do pieczenia odrobiną oliwy z oliwek i włożyć łososia, bez folii, do piekarnika na około 10 minut.
Polać sosem musztardowym i podawać na gorąco, lub podawać w temperaturze pokojowej z sosem na boku.