Tajny składnik (miód): kremowa musztarda MIODOWA do owoców morza

Tajny składnik (miód): kremowa musztarda MIODOWA do owoców morza
Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.19 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 436 kalorii, 35g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka musztardy zbożowej, mżawka oliwy z oliwek, filety z łososia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Tajny Składnik (Miód): Miód-Tymianek Pieczony Schab, Miodowe kieszenie z kurczaka z kremowym miodowym dipem musztardowym, oraz Kurczak Musztardowy Miodowy 5-Składnikowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wymieszać creme fraiche, miód i musztardy. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Creme FraicheCreme Fraiche
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
SOS podawać z gotowanymi krewetkami zamiast sosu koktajlowego lub z pazurami kraba, gotowanym homarem, smażonymi ostrygami lub małżami. Inną alternatywą jest grillowana na gorąco, smażona lub pieczona ryba. W przypadku łososia z pietruszką Rozgrzej piekarnik do 475° F. natkę pietruszki wymieszaj z mżawką oliwy z oliwek. Łososia doprawić solą i pieprzem. Wierzch łososia posmarować natką pietruszki, a następnie nałożyć warstwę folii na łososia i zważyć ciężkim garnkiem przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Pazury KrabaPazury Kraba
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Skropić blachę do pieczenia odrobiną oliwy z oliwek i włożyć łososia, bez folii, do piekarnika na około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Polać sosem musztardowym i podawać na gorąco, lub podawać w temperaturze pokojowej z sosem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia82
Magazyn