Tajny składnik (Chorizo): Chorizo-chrupiące ziemniaki z perłową cebulą i całym czosnkiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać tajny składnik (Chorizo): Chorizo-chrupiące ziemniaki z cebulą perłową i cały czosnek spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.07 za porcję. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 11g białka, oraz 16G tłuszczu. 58 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, bulion z kurczaka, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Tajny składnik (Chorizo): Chorizo-gotowane na parze małże i małże z białą fasolą, Tajny składnik (Chorizo): Chorizo hamburgery z Manchego i Paprika Slaw, oraz Chorizo & Red Pepper Faszerowane Ziemniaki Z Pieczonym Czosnkiem Aioli.
Instrukcje
Na średnim ogniu rozgrzać szeroką, wysoką patelnię do smażenia.
Dodaj chorizo i pozwól, aby stały się lekko chrupiące, tak, że tłuszcz z chorizo zaczyna wyciekać do oliwy z oliwek.
Dodać ziemniaki, cebula, i czosnek, i brązowy wszystko na złoty crisp. Chorizo będzie nadal chrupiące, jak również. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać bulion z kurczaka i gotować 15 minut pod przykryciem, A Dodatkowe 3 do 5 minut odkryte odparować nadmiar bulionu, kończąc proces chrupania na ziemniakach. Ziemniaki powinny być delikatne widłowo, suche i złociste.
Wrzucamy natkę pietruszki i od razu podajemy.