Tagliatelle con Funghi e Prosciutto: makaron wstążkowy z pieczarkami i ProsciuttoLeftovers: Pattone: Refried Tagliatelle

Tagliatelle con Funghi e Prosciutto: makaron wstążkowy z pieczarkami i ProsciuttoLeftovers: Pattone: Refried Tagliatelle
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Tagliatelle con Funghi e Prosciutto: makaron wstążki z pieczarkami i ProsciuttoLeftovers: Pattone: Refried Tagliatelle spróbować. Jedna porcja zawiera 1295 kalorii, 38g białka, oraz 89g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $15.15 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz parmigiano-reggiano, masło, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle z grzybowym Ragu), Tagliatelle Ai Funghi, oraz Tagliatelle con Spinaci e Funghi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować ciasto makaronowe według przepisu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
2
Rozwałkuj go do najcieńszego ustawienia na maszynie do walcowania makaronu,a następnie wytnij powstały arkusz na wstążki o szerokości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Umieść wstążki na tacy z posypaną kaszą manną i odstaw na bok, przykryte czystymi, wilgotnymi ręcznikami kuchennymi, aż będą gotowe do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
4
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać olej, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż światło złoty brąz i zwiędły, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
7
Dodać grzyby i saute na dużym ogniu 5 minut, aż złoty kolor. Doprawić płatkami chile oraz solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8
Upuść tagliatelle do wrzącej wody i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
TagliatelleTagliatelle
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
9
Odcedzić makaron, zachować płyn do gotowania, i dodać do patelni z grzybami. Wrzucić na dużym ogniu 1 minutę, aby pokryć makaron, dodając odrobinę wody do gotowania, jeśli to konieczne, aby sos nie był zbyt "ciasny".
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Dodać prosciutto i wrzucić do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
11
Podawać natychmiast w 4 rozgrzanych miseczkach makaronu, posypanych Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Resztki makaronu umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Dodać masło, jajka, bułkę tartą i ser i wymieszać luźno ręcznie lub drewnianą łyżką. Weź garści mieszanki makaronu i uformuj ją w lekko skompresowane gniazda o grubości 1 cala i średnicy około 4 cali. Powinieneś mieć około 4 do 6 gniazd.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
14
W dużej, patelni o ciężkim dnie, podgrzać oliwę z oliwek na dużym ogniu, aż jest prawie palenie. Ostrożnie umieść gniazda w gorącym oleju i gotuj, aż będą złote, a krawędź będzie chrupiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
15
Wyjąć z oleju, doprawić solą i pieprzem i osuszyć na talerzu wyłożonym papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
16
W razie potrzeby posypać cukrem i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn