Kapusta słodko-kwaśna
Kapusta słodko-kwaśna może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 95 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś jabłka, brązowy cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Kapusta Czerwona Słodko-Kwaśna, Kapusta czerwona słodko-kwaśna, oraz Kapusta Czerwona Słodko-Kwaśna.
Instrukcje
Na dużej patelni połącz kapiele lub olej, brązowy cukier, ocet, wodę, sól i pieprz. Gotować przez 2-3 minuty lub do gorąca, mieszając od czasu do czasu.
Dodać kapustę; przykryć i gotować przez 10 minut na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Dodać jabłka, gotować, odkryte, przez około 10 minut więcej lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.