Kapusta słodko-kwaśna

Kapusta słodko-kwaśna
Kapusta słodko-kwaśna może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 95 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś jabłka, brązowy cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Kapusta Czerwona Słodko-Kwaśna, Kapusta czerwona słodko-kwaśna, oraz Kapusta Czerwona Słodko-Kwaśna.

Instrukcje

1
Na dużej patelni połącz kapiele lub olej, brązowy cukier, ocet, wodę, sól i pieprz. Gotować przez 2-3 minuty lub do gorąca, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Brązowy CukierBrązowy Cukier
OcetOcet
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać kapustę; przykryć i gotować przez 10 minut na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
3
Dodać jabłka, gotować, odkryte, przez około 10 minut więcej lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn