Tacos z ziemniakami, Chorizo i szpinakiem
Ziemniaczane, Chorizo i szpinakowe Tacos mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 597 kalorii, 23G białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Wiele osób robiło ten przepis, a 121 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka ziemniaków, meksykańskie chorizo, garść cilantro, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać limonki, można śledzić to danie główne z Arbuz Granita jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ziemniaczane Tacos Chorizo, Ziemniaczane Tacos Chorizo, oraz Ziemniaki i chorizo Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić pokrojone w kostkę ziemniaki do średniej wielkości i bezpiecznej w kuchence mikrofalowej miski z 1 łyżką oleju rzepakowego i szczyptą soli. Przykryj miskę folią i przenieś do kuchenki mikrofalowej. Gotować na wysokościach przez 3 minuty, a następnie ostrożnie wstrząsnąć zawartością miski.
Miejsce z powrotem w kuchence mikrofalowej i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 2 minut dłużej. Odstawić.
Tymczasem podgrzać pozostałą łyżkę oleju rzepakowego w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować do miękkości, ale nie rumiane, o 3 protokół.
Dodaj chorizo i gotować, mieszając często z drewnianą łyżką, aż chorizo po prostu zaczyna brązowieć, 3 do 5 protokół.
Wymieszać ziemniaki i gotować, aż lekko rumiane, o 3 protokół.
Dodaj garść szpinaku i mieszaj od czasu do czasu, aż liście uschną na tyle, aby dodać więcej. Kontynuuj proces, aż cały szpinak zostanie dodany. Kontynuuj gotowanie, aż szpinak gotuje się do czegoś przypominającego sos, o 3 protokół. Smak i doprawić dodatkową solą w razie potrzeby.
Podawać z ciepłymi tortillami, fresco quest, cilantro i limonkowymi klinami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego można spróbować to Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.