Tacos Z Rybami Baja
Baja Fish Tacos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 20 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz tortille kukurydziane, mieszankę przypraw Taco Bell® taco, filety z tilapii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tacos Z Rybami Baja, Tacos Z Rybami Baja, oraz Tacos Z Rybami Baja dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szczotkuj rybę równomiernie 1 łyżką. sok z limonki; posypać mieszanką przypraw taco. Gotować na patelni rozpylonej sprayem do gotowania na średnim ogniu 3 do 3-1 / 2 min. z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem, skropić rybę 1 łyżką. pozostałego soku z limonki na ostatnią chwilę. Użyj widelca, aby płatkować ryby na kawałki wielkości kęsa.
W międzyczasie wymieszaj majonez, pozostały sok z limonki i 1 łyżkę. kolendra.
Dodać do mieszanki coleslaw; lekko wymieszać.
Tortille z surówką, rybą, serem i pozostałą kolendrą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio