Tacos Z Rybami
Rybne Tacos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Ten przepis służy 30. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 162 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz RO*tel® meksykańskie pomidory, sól, filety tilapia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, Tacos Z Rybami, oraz Tacos Z Rybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać śmietanę i 1/4 szklanki płynu z pomidorów w małej misce, aby sos; odstawić. Wymieszać razem pomidory z pozostałym płynem i colesław wymieszać w średniej misce, aby slaw; odstawić.
Posypać rybę kminkiem i solą.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Umieść ryby na patelni; gotować 3 do 4 minut z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo z widelcem (145f).
Ryby oddzielić na 12 sztuk.
Umieścić 1 kawałek na każdej tortilli, top z 1/4 szklanki slaw i 1 łyżka sosu. Złożyć tortille na pół; podawać natychmiast.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.