Tacos rybne z salsą kukurydzianą

Tacos rybne z salsą kukurydzianą
Tacos rybne z salsą kukurydzianą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.16 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 198 kalorii, 18g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 25 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Mieszanka cebuli, halibut, jalapenos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest doskonałe. Spróbuj Pikantne Tacos rybne z salsą kukurydzianą, Ogniste rybne Tacos z chrupiącą kukurydzianą salsą, oraz Tacos rybne z salsą Mango dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do salsy kukurydzianej: w misce, wymieszać pomidory, kukurydza, zielona cebula, żółta cebula,kolendra, ocet, sok, jalapenos i sól i pieprz do smaku, dobrze mieszając. Przechowywać w lodówce przez 30 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cebula żółtaCebula żółta
Zielona CebulaZielona Cebula
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
KolendraKolendra
PomidorPomidor
OcetOcet
SokSok
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dla tacos: rozgrzej grill do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Posyp rybę solą i pieprzem i grilluj przez 3 do 4 minut. Odwróć rybę i grilluj przez 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wyjmij rybę z grilla i utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Grilluj tortille z każdej strony przez 1 minutę. Uważaj, aby nie przypalić tortille. Sałatę podzielić równomiernie na każdej tortilli. Każdą tortillę udekorować rybą, wycisnąć sok z cytryny i 1 do 2 łyżek stołowych salsy kukurydzianej i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
SałataSałata
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
KukurydzaKukurydza
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia44
Magazyn