Tacos rybne z salsą Habanero

Tacos z rybami z salsą Habanero może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu na danie główne. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 1364 kalorii, 65g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 5,62 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka filetów snapper, awokado, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Tacos rybne z salsą Habanero, Pulled Pork Tacos z salsą Habanero, oraz Łososiowe Bulgogi Tacos z jagodową salsą Habanero dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz achiote, sok z limonki, oliwę z oliwek, czosnek, kminek i sól. Rub mieszaninę po obu stronach ryby. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 2 godziny. Rozgrzej grilla, posmaruj rybę oliwą z oliwek i grilluj przez 4 minuty z każdej strony dla średnio dobrze.
Wszystkie składniki wymieszać.
Podawać w temperaturze pokojowej.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio