Tacos rybne z salsą Habanero

Tacos rybne z salsą Habanero
Tacos z rybami z salsą Habanero może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu na danie główne. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 1364 kalorii, 65g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 5,62 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka filetów snapper, awokado, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Tacos rybne z salsą Habanero, Pulled Pork Tacos z salsą Habanero, oraz Łososiowe Bulgogi Tacos z jagodową salsą Habanero dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz achiote, sok z limonki, oliwę z oliwek, czosnek, kminek i sól. Rub mieszaninę po obu stronach ryby. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 2 godziny. Rozgrzej grilla, posmaruj rybę oliwą z oliwek i grilluj przez 4 minuty z każdej strony dla średnio dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
AnnattoAnnatto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Wszystkie składniki wymieszać.
3
Podawać w temperaturze pokojowej.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 28 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn