Tacos rybne z piwem w sosie Baja

Przepis piwo-bitej ryby Tacos z sosem Baja może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 22g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kapusty, meksykańskie przyprawy, tortille kukurydziane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Piwo Bittered Fish Tacos w sosie Baja, Baja Beer-poobijana Tilapia (świetna do rybnych Tacos), oraz Tacos Z Rybą Popijaną Piwem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rybę w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie na suwak.
Połącz 12 uncji piwa i meksykańskiej przyprawy w misce, dobrze mieszając.
Wlać mieszankę piwa na rybę; uszczelnić. Chill 2 do 3 godzin.
Wlać olej na głębokość 1 1/2 cala do głębokiej patelni lub pieca holenderskiego; ogrzać do 36
Mąkę i kolejne 3 składniki połączyć w średniej misce.
Ubij w 1 szklance piwa i ostrym sosie.
Odcedzić ryby, odrzucając marynatę. Ryba w cieście.
Gotować ryby w partiach o 4 protokół lub aż zrobić.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Umieść 2 do 3 kawałków ryby na każdej tortilli. Wycisnąć kliny limonki na rybę; na wierzch z pozostałymi składnikami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.