Tacos rybne z kremem Chipotle

Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Tacos rybne z Chipotle krem może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 24g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 47 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, paprykę chipotle, ziarna kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zwykły beztłuszczowy jogurt, możesz podążać za tym daniem głównym z Jogurt Limonkowy jako deser. Jest to niedrogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Fish Tacos w / Chipotle Cream, Tacos Rybne Z Kremem Chipotle, oraz Zdrowe Tacos Rybne Z Kremem Chipotle.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W małej misce ubić razem olej, sok z limonki, sól i pieprz.
Zalać filety rybne i pozostawić w marynacie przez 20 minut.
Wrzuć jogurt do sitka wyłożonego ręcznikiem papierowym i umieść nad miską, aby odsączyć i zagęścić na 20 minut.
Wyjmij rybę z marynaty i grilluj na rozgrzanym grillu lub nieprzywierającej patelni grillowej na średnim ogniu, aż gotujesz dokładnie, około 3 minut na stronę. Odstawić rybę na talerz na 5 minut.
W małej misce połącz zagęszczony jogurt, majonez i pieprz chipotle.
Podgrzej tortille na grillu lub patelni grillowej przez 30 sekund z każdej strony.
Płatki ryb widelcem. Każdą tortillę ułożyć 1 łyżką śmietany chipotle. Top z ryb, kapusty, kukurydzy i kolendry i podawać z wapna klinów.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.