Taco Przystawka Talerz
Przepis Taco przystawka talerz może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 15 minut. Ten przepis służy 10. Ten hor d ' oeuvre ma 392 kalorii, 8G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Za $1.22 za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką sałatę, mleko, chili i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 26%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Talerz Przystawek, Taco Platter, oraz Taco Dip Platter dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić.
Dodaj wodę i przyprawy do taco; gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
W dużej misce połącz serek śmietankowy i mleko; rozprowadzić na 14-calowym. półmisek do serwowania lub patelnia do pizzy. Na wierzch z mieszanką mięsną.
Posyp chili, pomidorami, cebulą i sałatą.
Podawać z chipsami kukurydzianymi.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze typy na Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Rozdział 24 Fire and Flood The Fire Pinot Noir z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Rozdział 24 ogień i powódź ogień Pinot Noir]()
Rozdział 24 ogień i powódź ogień Pinot Noir
Studium w terrior jednym słowem, ogień. Jest bardziej czerwony niż jego odpowiedniki, z zapachami wiśni, malin, cedru i dna lasu. Taninowy Składnik tekstury opasuje wino, służąc jako trampolina, utrzymując je w wysokim odcieniu i elegancji.