Taco fasola i ryż
Przepis Taco fasoli i ryżu może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 14 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 508 kalorii. Na 1,24 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz mieszankę przypraw taco o zawartości 0% mniej sodu, brązowy ryż do mikrofalówki, ostry ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać brązowy ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy Brązowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj One-Pan ryż i fasola Taco patelnia, Fiesta Sałatka Taco z fasolą, oraz Portorykański ryż i fasola (Różowa fasola) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać paprykę i cebulę. Gotować 7 minut lub aż lekko rumiane, często mieszając. Wymieszać fasolę; gotować 1 minutę lub do całkowitego ogrzania.
Wyjąć z ognia; wymieszać w połowie opakowania mieszanki przyprawowej.
Umieść ryż w średniej misce; podgrzewaj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Dodaj pozostałą połowę mieszanki przypraw do ryżu, dobrze mieszając, aby połączyć. Łyżka mieszanki fasoli na ryżu; posypać równomiernie serem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.