Taco fasola i ryż

Taco fasola i ryż
Przepis Taco fasoli i ryżu może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 14 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 508 kalorii. Na 1,24 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz mieszankę przypraw taco o zawartości 0% mniej sodu, brązowy ryż do mikrofalówki, ostry ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać brązowy ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy Brązowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj One-Pan ryż i fasola Taco patelnia, Fiesta Sałatka Taco z fasolą, oraz Portorykański ryż i fasola (Różowa fasola) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać paprykę i cebulę. Gotować 7 minut lub aż lekko rumiane, często mieszając. Wymieszać fasolę; gotować 1 minutę lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyjąć z ognia; wymieszać w połowie opakowania mieszanki przyprawowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
3
Umieść ryż w średniej misce; podgrzewaj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Dodaj pozostałą połowę mieszanki przypraw do ryżu, dobrze mieszając, aby połączyć. Łyżka mieszanki fasoli na ryżu; posypać równomiernie serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćŁatwy
Gotowe W14 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia69
Magazyn