Tablescape Center Piece - Golden Cake Topper Centerpiece
Tablescape Center Piece - Golden Cake Topper Centerpiece wymaga około 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 1330 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.9 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz cukier, mleko, różne rozmiary złotych drażetek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 34%. Podobne przepisy to Tablescape Center Piece Mini Cakes Three Ways, Ciasto Majowe, oraz Tort malinowy "Piece of Cake".
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: świece rocznicowe, opryskiwane złotem
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 6 przez 3-calową patelnię z nieprzywierającym sprayem do gotowania i odstaw na bok.
W dużej misce do mieszania, połączyć ciasto mix, jajka, masło, i mleko. Używając miksera ręcznego, ubijaj na średniej prędkości przez 2 minuty, skrobając boki miski, aby upewnić się, że ciasto jest dobrze włączone. Złóż dulce de leche do ciasta, ale nie całkowicie włączyć. Napełnij patelnię tortową 2/3 drogi do góry. Zrobić babeczki z pozostałym cieście. Wyłożyć puszkę na muffinki papierowymi wkładkami i za pomocą miarki do lodów napełnić ciasto na muffinki.
Piecz babeczki przez 10 do 12 minut, a ciasto przez 20 do 25 minut. Blaty powinny być złotobrązowe, a wykałaczka włożona do środka ciasta wychodzi czysta.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić 10 minut przed odmontowaniem i całkowitym schłodzeniem na stojaku z drutu, po prawej stronie do góry.
Lukier: w misce do mieszania, ubić razem lukier waniliowy i dulce de leche, aż dobrze włączone.
Dodać tyle cukru cukierników, aby lukier gruby, ale do smarowania.
Aby udekorować ciasto, użyj ząbkowanego noża, aby wyciąć wierzch ciasta, aby był płaski. Przykleić ciasto do 6-calowej tekturowej płyty do ciasta, a wierzch i boki ciasta oblać lukrem w wirowy wzór. Udekoruj górę złotymi drażetkami i świecami liczbowymi. Zamrozić babeczki i ułożyć je na półmisku.