Słynna Krówka Elisa

Słynna Krówka Elisa
Słynna Krówka Elisy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 48 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Mieszanka kremu marshmallow, pekan, odparowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Podobne przepisy to Płatki owsiane Fudge Revel Bars aka Fudge Jumbles, Wall Flower Fudge {Red Chile Fudge}, oraz Czekoladowe babeczki z krówkami wypełnione batonem czekoladowym i polewą Bezową Z Pianki.

Instrukcje

1
Linia 8-calowy talerz kwadratowy z folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
W ciężkim rondlu na średnim ogniu połącz cukier, odparowane mleko, masło i sól. Doprowadzić do wrzenia i niech zwijać 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
MasłoMasło
CukierCukier
RolkaRolka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wyjąć z ognia i wymieszać z kremem z prawoślazu, chipsami czekoladowymi, chipsami z toffi, orzechami pekan i wanilią. Kontynuuj mieszanie, aż krem z prawoślazu rozpuści się i wszystkie składniki zostaną dokładnie połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z ToffiChipsy Z Toffi
Krem Z PiankiKrem Z Pianki
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
WaniliaWanilia
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
4
Wlać do przygotowanego naczynia.
5
Przechowywać w lodówce przez 2 godziny, aż firma. Wyjąć z naczynia, zdjąć folię i pokroić na kawałki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn