Słony Strudel Koperkowo-Łososiowy
Słony koperek-Strudel łososiowy wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką pieprz, masło, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 40%. Spróbuj Pikantny Strudel Warzywny Z Kurczaka, Strudel ziemniaczany z sosem koperkowym, oraz Pikantne Babeczki Bakłażanowo-Koperkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 10 składników w dużej misce; delikatnie złóż łososia.
Umieść 1 arkusz phyllo na dużej desce do krojenia lub powierzchni roboczej (przykryj pozostałe ciasto phyllo wilgotnym ręcznikiem, aby zapobiec wysuszeniu); lekko pokryć sprayem do gotowania.
Posypać około 1 1/2 łyżeczki bułki tartej równomiernie na filo. Powtórz warstwy z pozostałą phyllo, sprayem do gotowania i bułką tartą, kończąc na phyllo.
Łyżka mieszanki łososia wzdłuż 1 długiej krawędzi phyllo, pozostawiając 2-calową granicę. Fold na krótkich krawędziach phyllo na pokrycie 2 cale mieszaniny łososia na każdym końcu. Zaczynając od długiej krawędzi, roll up jelly-roll fashion.
Umieść strudel, szew od strony dołu,na blasze pokrytej natryskiem do gotowania.
Posmaruj masłem wierzch strudla.
Wytnij 4 ukośne rozcięcia na górze strudla za pomocą ząbkowanego noża.
Piec w 400 przez 25 minut lub do złotego koloru.
Strudel pokroić na 4 porcje za pomocą ząbkowanego noża.