Słono-Słodkie Batoniki Z Orzechów Sosnowych
Słono-Słodkie batoniki z Orzechów Sosnowych mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. Udaj się do sklepu i odebrać serek, sól, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Słodkie i słone chrupiące batony orzechowe, Batony Żurawinowe Na Słodko I Słono, oraz Batoniki Musli Na Słodko I Słono dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki i wyrównać nożem.
Połączyć mąkę, cukier puder, skrobię kukurydzianą i 1/8 łyżeczki soli, mieszając trzepaczką.
Serek i masło pokroić blenderem do ciast lub dwoma nożami, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Przenieść mieszaninę do 9-calowej kwadratowej metalowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania; równomiernie wkleić mieszaninę do patelni.
Piec w 400 przez 18 minut lub do lekko rumiane.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Połącz syrop klonowy i 3 kolejne składniki (przez jajka), mieszając trzepaczką. Wymieszać z orzeszkami pinii.
Wlej mieszaninę syropu na skorupę, rozprowadzając orzechy równomiernie na wierzchu.
Posypać pozostałą 1/2 łyżeczki soli.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub aż zestaw. Super.