Słoneczna sałatka warzywna może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 247 kalorii, 6G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje 62 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna słonecznika, ocet jabłkowy, kalafior i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Słoneczna Letnia sałatka "owocowa" ze słonecznym sosem cytrusowym, Słoneczne Paszteciki Warzywne, oraz Słoneczna Żółta Zupa Warzywna Grochowa.
Instrukcje
1
W dużej salaterce, wrzucić brokuły, kalafior, ser, cebula i rodzynki. W małej misce, połączyć majonez, cukier i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny