Słona kukurydza na patyku
Need a przystawka bezglutenowa? Pikantna kukurydza na patyku może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz parmezan, kłosy kukurydzy, 2 łyżki pikantnego włoskiego dressingu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini Corn Dogs na patyku, Klasyczne Corn dogi i ser na patyku, oraz Candy Corn RICE KRISPIES® traktuje " ¢ na patyku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łuskać kukurydzę, usunąć jedwab i przeciąć każde ucho na pół. Użyj metalowego szpikulca lub szpikulca do lodu, aby zrobić dziurę w środku jednego końca każdego kawałka kukurydzy. Włóż bambusowe szaszłyki przez kukurydzę.
Posmaruj kukurydzę włoskim sosem.
Umieść kukurydzę w prostokątnym naczyniu do mikrofalówki, 11x7x1 1/2 cala. Pokrywa z folii, składany z powrotem jeden róg do odpowietrzania.
Kuchenka mikrofalowa na wysokim 9 do 14 minut, obracanie naczynia 1/4 kolei co 5 minut, do miękkości.
Przed podaniem posypać serem.