Słomki Do Sera
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj słomek serowych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, masło, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Słomki Do Sera, Słomki Do Sera, oraz Słomki Do Sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: prasa do ciastek z końcówką Gwiazdy
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Umieścić zmiękczony ser i masło w misce wytrzymałego miksera elektrycznego. Używając najcięższego przystawki miksera, ubijaj, aż mieszanina uzyska konsystencję bitej śmietany, 15 do 30 minut.
W dużej misce, przesiać 3 szklanki mąki z solą, pieprz czarny, pieprz cayenne i czosnek w proszku. Stopniowo dodawaj przyprawioną mąkę do mieszanki serowej dużymi łyżkami, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Dodaj pozostałą 1 szklankę mąki niesezonowanej stopniowo, aż ciasto jest nieco sztywne, ale nadal wystarczająco miękkie, aby być popychany przez prasę do ciastek; może nie trzeba dodawać całej mąki.
Lekko spryskaj 4 arkusze ciastek sprayem do gotowania. Porcję ciasta włóż do prasy do ciastek wyposażonej w star tube i naciśnij ciasto na blasze ciastek w długie paski biegnące przez długość patelni. Powtarzać aż patelnia będzie pełna.
Piec, aż słomki są złotobrązowe i chrupiące, o 20 protokół.
Rękami lub ostrym nożem, złamać lub przeciąć długie paski na 3-calowe długości. Użyj płaskiej, cienkiej szpatułki lub Tokarki do jajek, aby usunąć paski sera z patelni. Pozwól im ostygnąć na stojaku z drutu. Gdy są całkowicie chłodne, podawaj lub przechowuj w szczelnie przykrytym pojemniku.