Słodzone Spaghetti Squash
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Słodzone Spaghetti Squash może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 177 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 290 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz brązowy cukier, masło, squash spaghetti, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Czyste Jedzenie Krewetek I Szparagów Spaghetti Squash Spaghetti, Spaghetti Squash, oraz Spaghetti Squash Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wyłożyć duże naczynie do pieczenia folią aluminiową.
Obficie rozprowadzić zmiękczone masło na miąższu dyni; położyć w przygotowanym naczyniu do pieczenia z ściętymi bokami skierowanymi w dół.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut. Odwróć squasha i umieścić około połowy masła i około połowy brązowego cukru w każdej z zagłębień połówek squasha. Powrót do piekarnika, aż zewnętrzna powłoka będzie miękka, o 10 minut więcej. Łyżka miąższu squasha do miski służyć.