Słodko-Kwaśna Brukselka Z Boczkiem
Słodko-kwaśna brukselka z boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 58 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka octu winnego, brązowego cukru, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest niesamowite. Spróbuj Słodko-Kwaśna Brukselka, Słodko Kwaśna Brukselka, oraz Słodko-kwaśna brukselka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce brukselki w dużej patelni nonstick; dodać wodę do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut.
Odcedzić; przykryć i ogrzać. Odstawić.
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Usuń boczek z patelni; pokruszyć i odstawić.
Wlać nadmiar tłuszczu z patelni, zastrzegając wszelkie brązowe kawałki; wyrzucić tłuszcz.
Dodaj cukier, ocet, sól, i pieprz na patelni, mieszając do rozpuszczenia cukru. Powrót brukselki na patelnię, i gotować, aż dokładnie ogrzane. Wymieszać z boczkiem.