Słodkie i słone ciasteczka z czekoladą orzechową
Słodkie i słone ciasteczka z czekoladą orzechową wymagają około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 38. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, cukier granulowany, grubą sól morską i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Słodkie i słone ciasteczka z czekoladą orzechową, Słodkie i słone ciasteczka z czekoladą orzechową, oraz Słone Ciasteczka Czekoladowe.
Instrukcje
Orzechy umieścić na małej patelni do pieczenia.
Piec w 350 przez 8 minut lub do lekko tosty; ostudzić.
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną, dobrze mieszając trzepaczką.
Umieścić cukry i masło w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane (o 2 protokół).
Dodać wanilię i jajko; ubić do połączenia.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny cukru; beat z małą prędkością, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z orzeszkami ziemnymi, kawałkami czekolady i solą.
Upuść ciasto przez łyżeczki do herbaty 2 cale od siebie na blachy do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 10 minut lub aż krawędzie są lekko rumiane. Schłodzić na patelniach 5 minut.
Usuń ciasteczka z patelni; całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.