Słodkie i słone chrupiące batony orzechowe

Słodkie i słone chrupiące batony orzechowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać słodkie i słone chrupiące batony orzechowe spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Ten przepis służy 24. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, orzeszki ziemne, złoty syrop i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiący Kurczak słodko-słony, Słodkie, słone, chrupkie i chrupiące ciasteczka, oraz Słodka, Słona, Chrupiąca, Zingy Sałatka Z Jabłek I Selera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Bądź nadal moim bijącym sercem! A może nie jest to najlepsza rzecz do powiedzenia, biorąc pod uwagę prawdopodobieństwo, że ten lusciously over-the-top kawałek czekolady nadmiar wywołujący właśnie taki wynik. Nie chciałbym tego robić często, więc niemożliwe jest odejście z jakimkolwiek przekonaniem. Obawiam się, że to kuchenny odpowiednik cracku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
2
Mimo to, jak mówią Francuzi " wszystko z umiarem, nawet umiarem."To jest chwalebnie nieprzejednane, szalenie wulgarne. Podoba mi się.
3
Kluczem jest balans między słodkim a słonym: to jak kilka klaxonów, które wybuchają w twojej głowie podczas jedzenia. I to dziwne, że chociaż normalnie unikałbym oferty czekolady mlecznej, wolę ją tutaj niż słodko-gorzką mieszaną wersję. Nie, żeby to było złe, a ponieważ przysięgli są w tej sprawie dopasowani, uważam, że dobrze jest ostrzec Cię o każdej opcji. Jeśli to jest warte, Lubię ciemniejszą wersję w okrągłej patelni i pokroić w chude kliny typu panforte, a moja preferowana wersja czekolady mlecznej ustawiona w prostokątnej patelni i pokrojona w grube, kucające płyty (raczej tak, jak czuję i wyglądam po zjedzeniu zbyt wielu z nich).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada MlecznaCzekolada Mleczna
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Ułóż patelnię springform folią aluminiową lub użyj patelni foliowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
5
Rozbić lub posiekać czekoladę na kawałki i wrzucić do rondla na bazie ciężkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Dodać masło i syrop, umieścić na małym ogniu i delikatnie stopić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
7
Włóż orzeszki do miski i zmiażdż dłońmi cukierki o strukturze plastra miodu, pozwalając, aby złocisty gruz wpadł do orzechów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Weź roztopioną mieszaninę czekolady off ciepła i mieszać w orzeszki ziemne i zmiażdżone cukierki o strukturze plastra miodu, a następnie wskazówka prosto do springform patelni lub folii patelni. Wygładź górną część mieszaniny tak bardzo, jak możesz, naciskając silikonową szpatułką lub winylową-jednorazową-rękawiczką. Włożyć do lodówki na około 4 godziny, a po ustawieniu pokroić w plasterki według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
9
Zanotuj: paski mogą być wykonane 1 dzień wcześniej.
10
Przenieść plastry do hermetycznego pojemnika, wyłożonego papierem pergaminowym i przechowywać w lodówce. Przechowywać przez 3 do 4 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn