Słodki i pikantny glazurowany łosoś
Słodki i pikantny glazurowany łosoś wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 632 kalorie, 23G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz brązowy cukier, masło, Koper i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Podobne przepisy to Słodka i pikantna Glazurowana Polędwica wieprzowa z Czerwonym Zacierem ziemniaczanym, Pikantna-Słodka Sałatka z łososia i ryżu, oraz Słodki I Pikantny Glazurowany Łosoś.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu.
Roztopić masło w rondlu na średnim ogniu i wymieszać z brązowym cukrem, sokiem z cytryny, koperkiem i pieprzem cayenne. Gotować i mieszać, aż brązowy cukier się rozpuści. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż będzie gotowy do szczotki na łososia.
Łososia przyprawiamy pieprzem cytrynowym i układamy bezpośrednio na ruszcie grillowym, skórką do dołu.
Szczotkowanie często z masłem i brązowym cukrem glazury, gotować łososia 20 minut, lub do łatwo płatki widelcem. Zarezerwuj część glazury do serwowania.