Słodka Fasolka Klonowa

Słodka Fasolka Klonowa
Potrzebujesz bezglutenowej i bezmlecznej przystawki? Fasolka po bretońsku ze słodkiego klonu może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 8 g białka i 3 g tłuszczu. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka syropu naleśnikowego, wieprzowiny i fasoli, musztardy i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 39%, to danie jest raczej złe. Wypróbuj klonową fasolkę po bretońsku, klonową fasolkę po bretońsku i klonową fasolkę po bretońsku, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj wieprzowinę z fasolą, syropem, ketchupem i musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (28 Uncji) Wieprzowiny I Fasoli1 Puszka (28 Uncji) Wieprzowiny I Fasoli
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlać do 8-calowego. kwadratowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Posyp boczkiem; posyp cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 40–45 minut lub do momentu, aż ciasto zacznie się pienić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn