Słodka Cukinia Rozkosz

Słodka Cukinia Rozkosz
Słodka cukinia Relish może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 77 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 70. 1030 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 godzin. Jeśli masz nasiona selera, cebulę, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 16%. Spróbuj Słodka Cukinia Rozkosz, Cukinia rozkoszować słodkie i pikantne, oraz Tydzień Konserw: Cukinia-Papryka Słodki Smak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć cukinię i cebulę do dużej, niemetalicznej miseczki i posypać solą. Użyj rąk, aby równomiernie wymieszać sól w całej cukinii. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Następnego dnia odcedzić cukinię w durszlaku i dobrze spłukać zimną wodą. Wycisnąć nadmiar wody i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Umieść czerwoną i zieloną paprykę, cukier, ocet i skrobię kukurydzianą w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj gałkę muszkatołową, kurkumę, nasiona selera i pieprz. Wymieszać do połączenia, następnie dodać odsączoną cukinię. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średnio niskiego i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
KurkumaKurkuma
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
5
Tymczasem wysterylizuj 7 słoików i pokrywek z jednym kuflem,aby zachować smak. Zapakuj smaki do sterylizowanych słoików, upewniając się, że nie ma przestrzeni ani kieszeni powietrznych. Napełnij słoiki aż do góry. Przykręć pokrywki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
6
Umieść stojak na dnie dużego garnka i napełnij do połowy wrzącą wodą. Ostrożnie opuść słoiki do garnka za pomocą uchwytu. Pozostaw 2-calową przestrzeń między słoikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Wlać więcej wrzącej wody, jeśli to konieczne, aż wierzchołki słoików zostaną pokryte 2 cale wody. Doprowadzić wodę do pełnego wrzenia, następnie przykryć i przetworzyć przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
8
Wyjmij słoiki z garnka i umieść na powierzchni pokrytej tkaniną lub drewnem, kilka cali od siebie, aż ostygnie. Po ostygnięciu przycisnąć palcem górną część każdej pokrywy, upewniając się, że uszczelnienie jest szczelne (pokrywka nie porusza się w górę ani w dół).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs
Porcje70
Ocena Zdrowia0
Magazyn