Słodka Cukinia Rozkosz

Słodka Cukinia Rozkosz
Słodka cukinia Relish może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 77 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 70. 1030 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 godzin. Jeśli masz nasiona selera, cebulę, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 16%. Spróbuj Słodka Cukinia Rozkosz, Cukinia rozkoszować słodkie i pikantne, oraz Tydzień Konserw: Cukinia-Papryka Słodki Smak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć cukinię i cebulę do dużej, niemetalicznej miseczki i posypać solą. Użyj rąk, aby równomiernie wymieszać sól w całej cukinii. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Następnego dnia odcedzić cukinię w durszlaku i dobrze spłukać zimną wodą. Wycisnąć nadmiar wody i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Umieść czerwoną i zieloną paprykę, cukier, ocet i skrobię kukurydzianą w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodaj gałkę muszkatołową, kurkumę, nasiona selera i pieprz. Wymieszać do połączenia, następnie dodać odsączoną cukinię. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średnio niskiego i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
KurkumaKurkuma
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
5
Tymczasem wysterylizuj 7 słoików i pokrywek z jednym kuflem,aby zachować smak. Zapakuj smaki do sterylizowanych słoików, upewniając się, że nie ma przestrzeni ani kieszeni powietrznych. Napełnij słoiki aż do góry. Przykręć pokrywki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
6
Umieść stojak na dnie dużego garnka i napełnij do połowy wrzącą wodą. Ostrożnie opuść słoiki do garnka za pomocą uchwytu. Pozostaw 2-calową przestrzeń między słoikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Wlać więcej wrzącej wody, jeśli to konieczne, aż wierzchołki słoików zostaną pokryte 2 cale wody. Doprowadzić wodę do pełnego wrzenia, następnie przykryć i przetworzyć przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
8
Wyjmij słoiki z garnka i umieść na powierzchni pokrytej tkaniną lub drewnem, kilka cali od siebie, aż ostygnie. Po ostygnięciu przycisnąć palcem górną część każdej pokrywy, upewniając się, że uszczelnienie jest szczelne (pokrywka nie porusza się w górę ani w dół).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs
Porcje70
Ocena Zdrowia0
Magazyn