Sól i pieprz Grissini
Sól i pieprz Grissini jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 16. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 21 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Parmezan i papryka Grissini, Krewetki Z Solą I Pieprzem, oraz Krewetki z solą i pieprzem.
Instrukcje
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cukier i 1/4 łyżeczki soli koszernej ubić razem, widelcem wymieszać z maślanką i masłem.
Przenieść na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i delikatnie zagnieść 5 lub 6 razy.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Ciasto uformować w kłodę i pokroić na 16 kawałków.
Zwiń każdy kawałek w 10-calową linę (jeśli ciasto przykleja się, lekko powierzchnia robocza mąki) i ułóż 1/2 cala od siebie na 2 dużych arkuszach do pieczenia wyłożonych pergaminem.
Pieczywo posmarować ubitym białkiem i posypać pieprzem i pozostałą sól koszerną (do smaku).
Piec w górnej i dolnej części piekarnika, przełączanie pozycji arkuszy w połowie pieczenia, aż złoty i ostry, 20 do 22 minut w sumie.
Przenieść do stojaków do ostygnięcia.
* Grissini można przygotować 1 dzień wcześniej i przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Każda porcja (2 paluszki) zawiera około 42 kalorii i 1 gram tłuszczu.