Szynkowo-Szwajcarskie lepkie bułeczki
Ten przepis służy 20 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 9g białka, oraz 13g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz pikantną brązową musztardę, ser szwajcarski, szynkę delikatesową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Lepkie Bułeczki, Lepkie Bułeczki, oraz Lepkie Bułeczki.
Instrukcje
Wymieszać razem 3 pierwsze składniki.
Posypać brązowym cukrem 12-calowy kwadrat na czystej powierzchni. Ułożyć ciastka w 4 rzędach na cukrze, całkowicie pokrywając cukier. Ułożyć razem ciastka, aby uformować kwadrat.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 12 x 16 cali (o grubości około 1/4 cala), ściskając ciasto w razie potrzeby.
Rozłóż mieszankę z szynką i serem na cieście.
Zwinąć mocno, zaczynając od 1 długiej strony, wciskając brązowy cukier do ciasta podczas zwijania. Szczypta kończy się uszczelnić.
Pokrój na 16 plastrów za pomocą ząbkowanego noża. Dopasuj każdy plasterek do filiżanek lekko natłuszczonej 24-filiżanki muffin patelni. (Ciasto będzie rozciągać się na szczytach filiżanek.)
Piec w temperaturze 325 przez 40 minut lub do momentu uzyskania złotego koloru i całkowitego ugotowania. Schłodzić na stojaku z drutu 10 minut.
Aby z wyprzedzeniem: przygotuj przepis przez Krok 2 i schłodzić 8 godzin.
Odstawić na 10 minut. Postępuj zgodnie z zaleceniami w kroku
Uwaga: testowaliśmy z Pillsbury Grands! Flaky
Warstw oryginalne herbatniki chłodnicze.