Szynka zapiekana z sosem musztardowym klonowym
Spice-Crusted szynka z sosem musztardowym klon może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 1206 kalorii, 98g białka, oraz 81 g tłuszczu. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna pieprzu, szynkę z trzonkiem, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Ten przepis od Epicurious ma 5 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Spice Crusted Ham with Maple Mustard Sauce, Szynka zapiekana z sosem musztardowym klonowym, oraz Ziarno i pietruszka Crusted Chick ' N z musztardowym sosem klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Usuń grubą skórę z szynki i całej, ale około 3/4-calowej warstwy tłuszczu.
Czosnek mielony i rozgnieść z solą na pastę. Grubo zmielić kolendrę i ziarna pieprzu w młynku do kawy / przypraw i wymieszać z mąką, masłem i pastą czosnkową w misce.
Rozprowadź pastę przyprawową na całej szynce, a następnie włóż szynkę, pokrój bok w dół, na natłuszczonej dużej patelni do pieczenia.
Piec w środku piekarnika, aż skorupa będzie złoty i natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka (nie dotykać kości) rejestruje 150 ° F, około 1 1/4 godziny.
Przełożyć szynkę na talerz i odstawić na 15 minut przed krojeniem.