Szynka z pikantnym sosem wiśniowym
Jeśli masz około 2 godziny i 35 minut do spędzenia w kuchni szynka z przyprawionym sosem wiśniowym może być świetna bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 344 kalorii, 29g białka, oraz 12g tłuszczu. Za $3.05 za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 18. Przynosi ci smak domu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka wody, konfitur wiśniowych, octu jabłkowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 46%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczona Szynka Z Przyprawioną Polewą Wiśniową, Pikantna Szynka Wiśniowa Z Ziemniakami Z Pietruszki, oraz Szynka z sosem wiśniowym.
Instrukcje
Umieść szynkę na ruszcie na płytkiej brytfannie. Zdobądź powierzchnię szynki, tworząc diamentowe kształty 1/2 cala. głęboko.
Piec bez przykrycia w 325° przez 2 godziny.
W międzyczasie w małym rondelku połącz przetwory, ocet, brązowy cukier, wodę i przyprawy. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 3-4 minuty lub do rozpuszczenia cukru.
Szynkę polać 3/4 szklanki mieszanki sosu.
Piec 20-30 minut dłużej lub do momentu, gdy termometr wskaże 140°.
Podawać z pozostałym sosem.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 22 dolarów za butelkę.
![Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron]()
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Bukiet jest pachnący i pęka nutami owocowymi. Ma czyste aromaty jabłek, gruszek i cytrusów, którym towarzyszą nuty glicynii. Ostry, czysty i delikatny z drobnymi bąbelkami na podniebieniu. Intensywne smaki jabłka i brzoskwini prowadzą do przyjemnego wykończenia z utrzymującymi się nutami owocowymi i kwiatowymi.